Rychlé hloubení a čištění příkopů

Zvládneme až 400m za hodinu

Provádíme hloubení, čištění příkopů a seřezávání krajnic nesenou příkopovou frézou TRENKLE  na vozidle UNIMOG.

  • hlavní výhodou tohoto řešení je rychlost frézování a to až 400 m za hod. dle stávajících podmínek úseku prováděných prací.
  • při frézování příkopů jsou nulové náklady za odvoz odfrézovaného materiálu, ten je za pomocí odstředivé síly rovnoměrně rozprostřen po příkopu.
  • nespornou výhodou je možnost natočení frézy a tím i změny frézovaného profilu.
  • regulace vzdálenosti odhozeného materiálu všude tam kde to podmínky dovolují, a to až do vzdálenosti 6 m.
  • velmi nízká cena za kterou se provádí frézování, hloubení a čištění příkopů s porovnáním s ostatními dostupnými technologiemi v poměru cena výkon.

Hlavní předností naší frézy je rychlost frézování, hloubení a čištění příkopů. Velký průměr frézovací hlavy a regulovatelné otáčky docílí dokonalého odhození frézovaného materiálu po příkopu, do vzdálenosti až 6 m. Tím odpadají náklady na odvoz vytěžené zeminy na skládku. Frézování příkopů je cenově výhodné a zároveň rychlý technologický postup.

Nejběžnějším zařízením pro kontinuální čištění a prohlubování příkopu je příkopová fréza. Naplavená půdní eroze se separuje pomocí různě tvarovaných nožů z profilu příkopu. Uvolněný materiál je z příkopu vyhazován odstředivou silou, která vzniká otáčením frézy.

frezovani-a-cisteni-prikopu